7DIES

El mejor almacen de libros en formatos PDF, EPUB y MOBI

La Casa de les Acàcies

Sinopsis del Libro

Libro La Casa de les Acàcies

Fa un any que en Marcel i la seva mare viuen a Orzac, a la caseta dels afores del poble que els va deixar la tia Rose quan va morir. A en Marcel li agrada molt aquell poble situat al peu d'una muntanya que en realitat és un volcà apagat, però hi ha una cosa que li costa molt: fer amics nous. I ara que han començat les vacances es troba sol i no sap amb qui sortir. Li agradaria poder anar amb en René i la seva colla, però no li han dit res. La mare ja li pot anar dient que no ha d'esperar sempre que siguin els altres els qui el vagin a buscar. Ella no ho entén: no és pas tan senzill. ¿I si hi va i li diuen que no el volen? O si li diuen que sí, però no li fan ni cas? Llavors encara serà pitjor. Per sort, hi ha dues coses que l'ajuden a passar l'estona: la biblioteca de la tia Rose, que està plena de llibres fins dalt, i la Casa de les Acàcies, una casa antiga que hi ha a prop de la seva, amb una gran avinguda orejada d'acàcies i un jardí immens, que el té fascinat. Perquè ell, quan sigui gran, vol ser jardiner. La casa sempre està tancada, fa anys que no hi viu ningú, i el jardí està bandonat. En Marcel ho sap molt bé, perquè ha trobat un lloc per on ficar-s'hi. És el seu gran secret. Un dia, però, mentre està enfilat en un arbre prop de l'entrada, té un gran ensurt: la reixa s'obre i apareix un cotxe... A partir d'aquell moment, les coses es complicaran: la Casa de les Acàcies estarà en perill i la vida d'una persona també. En Marcel es trobarà embolicat en tot plegat. Per sort, podrà compartir el seu secret amb algú.

Ficha Técnica del Libro

Número de páginas: 96

Autor:

  • Mercè Canela

Categoría:

Formatos Disponibles:

PDF, EPUB, MOBI

Descargar Libro

Valoración

Popular

3.7

57 Valoraciones Totales


Más libros de la categoría Juvenil Ficción

Gravity Falls. Cuentos de lo extraño y lo inexplicable

Libro Gravity Falls. Cuentos de lo extraño y lo inexplicable

¡Verano! Es momento para descansar, comer helado e ir a la alberca. O, si se trata de Dipper y Mabel Pines, es momento de vivir aventuras espeluznantes con su arisco, pero adorable a su manera, tío Stan y los empleados de La Cabaña del Misterio. Prepárense para leer las historias de los gemelos Pines con algunos de sus momentos más memorables. Y es posible que también el tío Stan tenga algo que decir al respecto.

Harry Potter y el Prisionero de Azkaban. Edición Slytherin / Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Slytherin Edition

Libro Harry Potter y el Prisionero de Azkaban. Edición Slytherin / Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Slytherin Edition

Siempre tendrás una casa en Hogwarts. Edición 20 aniversario de Harry Potter y el prisionero de Azkaban Deja que la clásica saga de J. K. Rowling te lleve de vuelta al Colegio Hogwarts de Magia y Hechicería. Con motivo de la celebración del 20 aniversario de la primera publicación de Harry Potter y el prisionero de Azkaban, estas irresistibles ediciones rinden homenaje al carácter noble de las cuatro casas de Hogwarts. Con nuevas ilustraciones en el interior y un diseño único para las cubiertas, obra de Levi Pinfold, ganador de la Medalla Kate Greenaway, cada uno de los libros...

Romaníes

Libro Romaníes

Resum: Loles, una gitaneta d'uns nou o deu anys, renta la roba amb la seva àvia a la font del parc i aprofita el moment per demanar-li que li expliqui com es van conèixer amb l'avi Sebastián, l'origen de la família i les circumstàncies que els van obligar a tornar a la vida de nòmades.

Libros Recomendados 2023


Últimas Búsquedas